bLOG sAYA TaK Glamour JAdI Tak Payah NAk Hack..TERIMA KASIH
No nEed HACK my blog because my blog not glamour... THANK YOU

Wednesday, October 27, 2010

Geng Bangang Akan Membuat perjumpaan pada 6/11/2010

Geng Bangang adalah nama kumpulan kami yang terdiri dari sue, titat,maya, yuki, k.yana, k.aza, anie, leslie.
Kami gelarkan geng bangang sebab kami rasa keakraban tu terasa.. hehehe.. Kami semua ni tak kisah berkawan dengan sesiapa sahaja janji jangan nak menggatal dan buat hal.. Memang kami reject sama sekali. huhuhuuhuhu..

1 comment:

Suka Suki Dan Maklumat Yang Penting Kalau Ada said...

Korang semua nnt 6/11/2010 ni bgtau ye kat mane korang nak g? tempat tak tau dan pukul bape nak jmpe.. hhehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MayaFiedz1987

My photo
Sekiranya ada maklumat berguna boleh kemukakan k.. kl nak cakap pasal seks atau lucah atau yang cakap bukan2 takkan dilayan dan email anda akan di block.. Harap Maklum. Kepada Semua Pembaca. Sekiranya Maklumat yang dipaparkan salah dan perlu dibaiki atau segala kesilapan di blog ini boleh dikemukakan k. Saya sedia menerimanya. Komen anda amat saya hargai. Terima Kasih
Go to IntenseDebate