bLOG sAYA TaK Glamour JAdI Tak Payah NAk Hack..TERIMA KASIH
No nEed HACK my blog because my blog not glamour... THANK YOU

Tuesday, November 30, 2010

demam yang tak surut

Emm ni dah masuk hari yang ke-5 demam, masih tak baik lagi.. pg tadi g jmpe doktor, doktor tu llki india dengan memakai penutup hidung, ye la skunk kan merebaknye H1n1 yg belum surut lagi. Doc tu lepas check dia kata "awk amik ubat, kl tak baik esok kene datang dan amik darah".. zuppppppppppp.. takut bile dengar kene amik darah.. huhuhuhu.. harap2 baiklah demam.. Amin.. emm

2 comments:

Haffiz MohdNoor said...

banyak2 berdoa k..

JustFun said...

Alhmdllh semua dah ok dan tak de pape.. tq ya.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MayaFiedz1987

My photo
Sekiranya ada maklumat berguna boleh kemukakan k.. kl nak cakap pasal seks atau lucah atau yang cakap bukan2 takkan dilayan dan email anda akan di block.. Harap Maklum. Kepada Semua Pembaca. Sekiranya Maklumat yang dipaparkan salah dan perlu dibaiki atau segala kesilapan di blog ini boleh dikemukakan k. Saya sedia menerimanya. Komen anda amat saya hargai. Terima Kasih
Go to IntenseDebate