bLOG sAYA TaK Glamour JAdI Tak Payah NAk Hack..TERIMA KASIH
No nEed HACK my blog because my blog not glamour... THANK YOU

Sunday, January 30, 2011

Selamat Tahun Baru Cina

Hai.. Saya mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada semua kawan2 di blog ini, dan pengunjung blog dan juga kepada semua. Sempena Tahun Baru Cina mesti ramai yang balik kampung untuk bercuti diharapkan berhati-hati memandu kenderaan anda dan bagi yang menaiki bas pula diharapkan jangan beli ulat tiket k sebab jika ada sebarang masalah sukar untuk dirujuk mana-mana pihak nanti past jangan nak salahkan pihak berkuasa. Perayaan nanti jaga anak-anak anda yang masih kecil agar tidak berkeliaran tanpa pengawasan ibubapa ini kerana pelbagai perkara boleh berlaku contohnya anak anda diculik, dilanggar, terjatuh diparit, terjatuh disungai dan sebagainya. Ini untuk peringatan je.. hhehe..

Saya harap juga agar keselamatan semasa bercuti di musim perayaan nanti membawa seribu makna yang terindah buat anda semua dan bukan makna yang menyedihkan hati contohnya kemalangan jalan raya yang semakin meningkat pabila cuti perayaan, Semoga pesanan ini dapat dititikberatkan.. Terima KAsih..=)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MayaFiedz1987

My photo
Sekiranya ada maklumat berguna boleh kemukakan k.. kl nak cakap pasal seks atau lucah atau yang cakap bukan2 takkan dilayan dan email anda akan di block.. Harap Maklum. Kepada Semua Pembaca. Sekiranya Maklumat yang dipaparkan salah dan perlu dibaiki atau segala kesilapan di blog ini boleh dikemukakan k. Saya sedia menerimanya. Komen anda amat saya hargai. Terima Kasih
Go to IntenseDebate