bLOG sAYA TaK Glamour JAdI Tak Payah NAk Hack..TERIMA KASIH
No nEed HACK my blog because my blog not glamour... THANK YOU

Friday, February 18, 2011

Macam mana nak letak link dekat ruang komen.


Senang je wat link dekat ruang komen ni.. jom jom kita tengok cam ne nak wat...

Langkah 1:

Log in->Settings-> comments

Langkah 2:
Cari lah Ayat ni
"Comment Form Message"
Ada kotak kan jadi isikan html.. senang je..

Contohnya:

<a href="http://mayafiedz1987.blogspot.com"> Tutorial buat semua</a>
Tukarkan URL yang bewarna kuning tu kepada URL anda dan Tukar ayat yang anda suka  yee...

Pastu save setting.
Dah siap.. senang je tak susah mana pun.. =p
Selamat Mencuba yee


10 comments:

CoKeLaT-RaWkZ said...

Wah, ini entri manyak mangut, hahahaha

Entri Mizz Coki yang Terkini!!

zmah said...

Akak dah cuba...berjaya lah. Tq info.

MayaFiedz1987 said...

tq cokelat.. hehe

MayaFiedz1987 said...

Alhmdllah dah berjaya.. zmah boleh.. =) wcome..

yuzreen said...

xboley pn...huhuhu..xde pape pn kat blog sy...

Miza Yusof said...

terima kasih dan sangat membantu :)

Jemput ke: Blog Miza Yusof

aidabeelicious said...

aida guna cara ni.thanx sangat :)
Tips Hebat Bloging

blacknwhite said...

ok....dh try..mntak2 jadik! thanks :)

maya said...

yuzreen, check semula ee.. mst ade yg tertinggal.. =)

maya said...

Miza Yusof -tahniah buat anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MayaFiedz1987

My photo
Sekiranya ada maklumat berguna boleh kemukakan k.. kl nak cakap pasal seks atau lucah atau yang cakap bukan2 takkan dilayan dan email anda akan di block.. Harap Maklum. Kepada Semua Pembaca. Sekiranya Maklumat yang dipaparkan salah dan perlu dibaiki atau segala kesilapan di blog ini boleh dikemukakan k. Saya sedia menerimanya. Komen anda amat saya hargai. Terima Kasih
Go to IntenseDebate