bLOG sAYA TaK Glamour JAdI Tak Payah NAk Hack..TERIMA KASIH
No nEed HACK my blog because my blog not glamour... THANK YOU

Thursday, June 23, 2011

Korean Blouse - new edition

Nak cerita sikit.. korean blouse mula-mula rakan saya berminat untuk membeli bila tengok design dia yg cntik2.. tak sangka pula dia nak beli sekali banyak.. hehhhee... sekarang ni saudara saya juga berminat dalam membeli baju di internet juga, saya tukang orderkan, lama-lama dia pun berminat untuk cari supplier baju.. wah wah... meh kita tgk design dia ee..
jom tgk baju2 yg kat bawah ni...
memang cantik sekali..
 
 
 
 
 
 
Korean Blouse - new edition
Color: blue, purple, red, black, pink & turqoise
Free Saiz







2 comments:

starcandy said...

http://bulatface.blogspot.com/

Maya said...

tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MayaFiedz1987

My photo
Sekiranya ada maklumat berguna boleh kemukakan k.. kl nak cakap pasal seks atau lucah atau yang cakap bukan2 takkan dilayan dan email anda akan di block.. Harap Maklum. Kepada Semua Pembaca. Sekiranya Maklumat yang dipaparkan salah dan perlu dibaiki atau segala kesilapan di blog ini boleh dikemukakan k. Saya sedia menerimanya. Komen anda amat saya hargai. Terima Kasih
Go to IntenseDebate