bLOG sAYA TaK Glamour JAdI Tak Payah NAk Hack..TERIMA KASIH
No nEed HACK my blog because my blog not glamour... THANK YOU

Saturday, July 23, 2011

Memey& Norman brsanding rm12juta

Amboi, Memey dan Norman akan bersanding rm12 juta yang ditaja Rafflesia, Profesor Datuk Jimmy Choo, Snips, Lord's Tailor dan Hotel Crowne Plaza Mutiara. Memey atau nama sebenarnya Suhaiza Suhaimi, 23, mengakui cukup bertuah kerana berpeluang menggayakan kasut sentuhan pereka terkenal dunia seperti Jimmy Choo yang pernah mencipta kasut untuk mendiang Puteri Diana, keluarga diraja serta selebriti Hollywood. “Ia bagaikan mimpi menjadi nyata kerana saya dapat memakai rekaan Jimmy Choo pada majlis resepsi nanti. Saya difahamkan satu-satunya artis dari Malaysia yang dapat sentuhan beliau pada hari bersejarah.

Bertuahnye dapat tajaan yang baik.. Apapun diharap mereka bahagia, kahwin bukan senang.. Semoga ape yang dilalui mereka akan menjadi pengajaran buat mereka, agar dapat hidup dengan lebih matang lagi..

Tak nak komen yang negatif pasal orang sebab dia pun orang juga bukan malaikat, semua orang ade buat salah..

Pengajaran : Dugaan dan cabaran hidup sudah jadi lumrah. Percayalah bahawa kebahagiaan akan datang jua..


NAk tau detail pasal persandingan ni sila ke harian metro

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MayaFiedz1987

My photo
Sekiranya ada maklumat berguna boleh kemukakan k.. kl nak cakap pasal seks atau lucah atau yang cakap bukan2 takkan dilayan dan email anda akan di block.. Harap Maklum. Kepada Semua Pembaca. Sekiranya Maklumat yang dipaparkan salah dan perlu dibaiki atau segala kesilapan di blog ini boleh dikemukakan k. Saya sedia menerimanya. Komen anda amat saya hargai. Terima Kasih
Go to IntenseDebate