bLOG sAYA TaK Glamour JAdI Tak Payah NAk Hack..TERIMA KASIH
No nEed HACK my blog because my blog not glamour... THANK YOU

Sunday, September 4, 2011

Selamat Hari Raya


Dikesempatan ini diucapkan SELAMAT  HARI RAYA, maaf zahir dan batin kepada semua pembaca di laman blog ini. Sekiranya ada cerita dan bahasa yang ditulis mungkin terguris hati sesetengah pihak, admin blog ini mengucapkan ribuan kemaafan sama ada dengan sengaja dan tidak sengaja. Diharapkan semua pembaca dapat berhari raya dengan suasana yang meriah dan indah.

Bersihkan ati dan buka lembaran baru agar dapat memperbaiki segala kesalahan, merungkaikan segala kekususutan dan maintainkan diri dalam kebaikan.. Ia, Allah sentiasa mengampunkan segala kesalahan hambanya walaupun sebesar zarah, Nabi juga mengampunkan umatnya, inikan pula kita manusia yang banya membuat kesilapan dan kesalahan diatas muka bumi ini..

Assalammualaikum dari Admin Blog ku Untuk Mu.. =)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MayaFiedz1987

My photo
Sekiranya ada maklumat berguna boleh kemukakan k.. kl nak cakap pasal seks atau lucah atau yang cakap bukan2 takkan dilayan dan email anda akan di block.. Harap Maklum. Kepada Semua Pembaca. Sekiranya Maklumat yang dipaparkan salah dan perlu dibaiki atau segala kesilapan di blog ini boleh dikemukakan k. Saya sedia menerimanya. Komen anda amat saya hargai. Terima Kasih
Go to IntenseDebate