bLOG sAYA TaK Glamour JAdI Tak Payah NAk Hack..TERIMA KASIH
No nEed HACK my blog because my blog not glamour... THANK YOU

Friday, July 27, 2012

Bengang

Di sini saya bengang sebab yang pertama masalah peribadi boleh membuatkan orang lain pun ikut serta bermasalah. Orang yang tak bersalah pun jadi mangsa, bila dinasihat tak nak dengar. Lagi-lagi orang yang dah kawen ni, boleh tak bini tu tak ikut telunjuk suami yang berfikiran cetek dan tak fikir panjang. Salah ker kalau suami salah tak menyebelahinya.? Memanglah dalam Islam bila dah berkahwin kene ikut ape sahaja yang suami minta atau suruh tapi kalau dah menyimpang mana leh. Perlu lah ade perbincangan antara suami dan isteri, ini tak isteri ikut jer telunjuk suami. Haish, suami pun ambil kesempatan disetiap kebaikan isteri. Isteri pula takut derhaka dengan suami sanggup ikut jer tanpa rasa bersalah derhaka dengan ibu dan bapa.
Suami pula takde rasa hormat dengan ibu dan bapa, ini ker yang dijadikan contoh..

geram dan bengang betullah para suami dan isteri yang macam ni. Anak-anak pula jadi mangsa. Haruskah perkara ni berlaku.???

Ini sekadar luahan, tiada nak guris hati sesiapa.
Terima Kasih
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MayaFiedz1987

My photo
Sekiranya ada maklumat berguna boleh kemukakan k.. kl nak cakap pasal seks atau lucah atau yang cakap bukan2 takkan dilayan dan email anda akan di block.. Harap Maklum. Kepada Semua Pembaca. Sekiranya Maklumat yang dipaparkan salah dan perlu dibaiki atau segala kesilapan di blog ini boleh dikemukakan k. Saya sedia menerimanya. Komen anda amat saya hargai. Terima Kasih
Go to IntenseDebate