bLOG sAYA TaK Glamour JAdI Tak Payah NAk Hack..TERIMA KASIH
No nEed HACK my blog because my blog not glamour... THANK YOU

Thursday, August 28, 2014

Disamping Sihat dapat Pendapatan.

Salam sejahtera

Anda tahu betapa pentingnya tubuh badan yang sihat. Jika yang obses pada kecantikkan pula berapa kos untuk dari hujung kaki smpai hujung rambut setiap bulan.

Rambut je =RM150
Muka = RM 100
Collagen=RM200
Untuk Kurus=110

itu baru kecantikan dlm sbln.

Kalau nak sihat pula

Minyak Ikan = RM90 1 btol kalau tahan sebulan
Spirulina=RM120
Kalau yg dah kahwin pula
untuk jaga keintiman =RM120

itu belum yang lain lain lagi.. total keseluruhan yang kita belanjakan untuk nk complete dari hujung rambut sampai hujung kaki yg complete sebulan dalam 2 atau 3ribu sebulan....

Anda bayangkan kalau 2 atau 3ribu itu anda boleh mnjana pndaptan anda apabila anda membeli barangan tersebut. Logik tak.. Mesti anda kata mana ada orang nk bagi pendapatan jika beli untuk pakai sendiri orang nak bagi pendapatan.

Anda bayangkan jika anda hanya beli pakej produk kesihatan hanya RM7000 dalam masa yang panjang bukan sebulan atau 2 bulan tapi dalam 8 bulan atau lebih. Tapi dalam sekali sahaja anda sudah dapat satu pakej produk complete untuk diri anda dan dapat income. Seronokkan.

Anda bayangkan jika produk tersebut boleh diberi kepada ibu dan ayah kita yang dah tua yang memerlukan makanan tambahan untuk tenaga mereka agar mereka sihat hendakNya.. Tak luak pun anda belanjakan untuk mereka kan..

Ibu saya menggunakan produk
Spirulina
Celjoy
EPA Minyak Ikan
Phytomaz
IG6
Calmax
LivExtra

Semasa mula mula dulu ibu saya stroke dan menggunakan tiub untuk makan n minum. Bangun perlukan bantuan orang lain, untuk ke toilet  pun perlu dipapah.. Tapi Alhamdulilah selepas 6 bulan, ibu saya mampu bangun sendiri, mampu masak sendiri.. masa dia sedang terlantar badan pun kurus tapi ALhmdulilah semakin berisi berbanding dulu.
Dulu juga ibu saya ada kerosakan buah pinggang dan sekarang sudah baik. Saya pun macam tidak percaya tapi bersyukur sangat. Kita hanya berikhtiar tapi Allah yang menyembuhkannya. Maka saya ikhtiar dengan membeli pelbagai ubat untuk ibu saya walaupun agak mahal tapi demi ibu, saya mencubanya.. Syukur..

Anda pun begitu juga..

Saya selitkan sikit pic ibu saya jatuh sakit. Ini Tahun lepas 2013
Dan sekarang. Raya 2014..

Hari Yang Indah Di pagi Raya 2014. Luv my mom and my my family

Jika ada yang berikhtiar untuk mencari produk kesihatan kecantikan atau penapis air sila PM saya pun boleh.
Nama :
Sakit Ape:
Tempat Tinggal Dimana:

PM di facebook pun boleh.. ;)
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MayaFiedz1987

My photo
Sekiranya ada maklumat berguna boleh kemukakan k.. kl nak cakap pasal seks atau lucah atau yang cakap bukan2 takkan dilayan dan email anda akan di block.. Harap Maklum. Kepada Semua Pembaca. Sekiranya Maklumat yang dipaparkan salah dan perlu dibaiki atau segala kesilapan di blog ini boleh dikemukakan k. Saya sedia menerimanya. Komen anda amat saya hargai. Terima Kasih
Go to IntenseDebate