bLOG sAYA TaK Glamour JAdI Tak Payah NAk Hack..TERIMA KASIH
No nEed HACK my blog because my blog not glamour... THANK YOU

Monday, September 22, 2014

Cerita Perkara Pelik

Ok nak cerita sikit ni. ini adalah kisah benar.
Seorang manager wanita baru di pindahkan di sebuah tempat lain. Manager seorang yang sangat rajin dan seorang yang amat tegas kata staff nye. Pada suatu hari dia menyuruh salah sorang staff perempuan untuk kemas di backroon, tanpa banyak bantah staff perempuan itu selamba pergi seorang di backroom. Lama juga staff perempuan itu kemas jam di tangan menunjukkan jam 12.30am, manager tersebut nak pantau staff itu. Melihat staff nya yang terbongkok bongkok mengemas, manager tersebut memebantu sedikit untuk habiskan kerja. Setelah siap staff tersebut minta izin ke toilet.
Staff perempuan tadi kuar dari toilet terlihat manager tersebut seakan memakai baju yang berwarna lain lalu ditanya "Wah cantik cantik nak kuar ker?.. Manager yang ditegur seperti terkejut " Biar betul awak ni saya dari tadi pakai baju ni".. Staff tersebut amati baju yang dipakai managernya sebab tadi masa bertugas memakai baju warna kuning tapi nape bertukar warna kelabu.. Staff tersebut terdiam dan fikir perkara positif..

Seminggu selepas itu, berita yang sangat mengejutkan staff perempuan tersebut adalah manager  tersebut telah dirasuk. Dengar cerita dia menjerit jerit dan menyuruh orang lain pergi. Dengar cerita lagi dia telah diduduki PUTEri. Emm wallahuallam.. Lama juga dia nak pulih.. Memang di backroom tersebut amat keras.. Sekarang undang undangnya boleh masuk backroom jika ada 3 atau 4 orang supaya tiada kejadian diingini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MayaFiedz1987

My photo
Sekiranya ada maklumat berguna boleh kemukakan k.. kl nak cakap pasal seks atau lucah atau yang cakap bukan2 takkan dilayan dan email anda akan di block.. Harap Maklum. Kepada Semua Pembaca. Sekiranya Maklumat yang dipaparkan salah dan perlu dibaiki atau segala kesilapan di blog ini boleh dikemukakan k. Saya sedia menerimanya. Komen anda amat saya hargai. Terima Kasih
Go to IntenseDebate